Sandviç için yumurta dilimleri

, GIA

Üzerindeki yazılardan anladığıma göre Çinliler’in bir buluşu. Sandviçlerin içine koymak için kolayca dilimlenebilecek, yumurta ruloları yapmışlar. Hiç anlamadım bu işi. Acaba yumurtaları dilimleyip, ardından üstüste koyup, kalıbın içinde mi şekillendiriyorlar? Resmin altında hiç bilgi yoktu. Değişik şekillerde yumurtalar görmüştük ama bunu anlayamadım.

Pin It

6 yorum

  • kolay tasinmasi icin yapilan kare karpuzlar aklima geldi:)

  • Air France ucaginda kahvaltida bu dilimlerden vermislerdi, o kadar ayniydi ki butun dilimler bir tuhaflik sezmistik, demek buymus :)

  • olmamis bu.

  • Çok ilginç. İcatta sınır yok gerçekten… Bence yumurtalar henüz çiğken ya da tam haşlanmammışken kabuğundan arındırıp kalıba koyuyorlar daha sonra tam olarak haşlandıgında bütünleşmiş bir şekil çıkıyor.

  • Ben de Sanayşa aynı fikirdeyim. Bencede çiğken belli bir kalıba sokulup öyle pişiriliyor olmalı.

  • Bence direk pakette pişiriyorlar :D

Bir yanıt yazın

(E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.)

/>

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Günün Önerisi: Sebzeli Lazanya

Popüler Yazılar

Soğanlı Yumurta tarifi (Saray Usulü)
Tatlandırıcılı Light Kurabiye tarifi
Çiçek Kurabiye tarifi
Fırında Patatesli Pırasa tarifi
Somonlu Noodle tarifi
(Bursa Usulü) Kaygana Tarifi
Krema tarifi
Evde margarita nasıl yapılır?
Fırında Yumuşatılmış Ayva tarifi
Karadeniz'den Mısır Ekmeği tarifi

Bloga e-posta ile abone ol

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 767 aboneye katılın