web stats script

HAFiF TARiFLER

Kalori değerleri ile birlikte verilmiş hafif ve yaratıcı yemek tarifleri     


3.Aralık.2009

Artık herkes, o veya bu sebepten pasta yemekten çekiniyor. Çiçek deseniz gösterişli, ama kısa ömürlü. En az pasta kadar lezzetli ve bir çiçek buketi kadar gösterişli bir hediye isterseniz, size harika bir önerim var: Meyveden yapılmış buketler.

meyve sepetleri 1meyve sepetleri 2

Sırf meyve de kullanılmıyor; aralara kurabiyeler, çikolatalar da koyabiliyorlar. Geçenlerde bir arkadaşım anne ve babasının evlenme yıldönümü için taa Amerika’dan sipariş vermiş. Çok beğenmişler, meyvelerin taze ve lezzetli olduğunu söylemişler.

meyve sepetleri 4

meyve sepetleri 3

Bence harika bir fikir! Genelde pastalarda, çiçeklerde az renkli, sade desenlileri beğenirim. Ama bu tarz buketlerde ne kadar çeşit olursa, o kadar güzel olur. Hani bir gün bana getirmeyi düşünenler için söylüyorum:) Kesenize uygun bir seçenek bulmak da mümkün.

Benim ilk araştırmada bulduğum firmalar: Bonnyfood ve Magic Fruit Flowers. (Eminim başkaları da vardır. Firma sahipleri bana firma isimlerini yazarlarsa, burada yayınlarım.)

Related Posts with Thumbnails
  • Facebook
  • Twitter
  • FriendFeed
  • Google Reader
  • StumbleUpon
  • Share/Bookmark

”Meyve Buketleri” için 7 yorum var.

  1. derya der ki:

    Canım hepsi birbirinden harika özellikle çikolata kaplı olanlara bayıldım sımsıcak
    sevgiler…


  2. deniz der ki:

    Turkiye’de bu hizmeti uzun suredir veriyorlar zaten, google “meyve sepeti” diye aratirsaniz bir sürü site cikacak.


  3. momo der ki:

    coook guzel buketler bunlar!!!


  4. casminella der ki:

    Ben kırmızı kaptakini alayım :) )))
    Şaka bir yana çok iştah açıcı görünüyorlar…


  5. Muzaffer der ki:

    Özellikle http://www.bonnyfood.com daki kurabiye çiçekleri ve kek çiçeklerini bir yere ciks bir hediye göndereksem çok kullanıyorum. Herkes bayılıyor.

    Tavsiye ederim.


  6. sokak kedisi der ki:

    GIA bu harika bir fikir, ozellikle erkeklere cicek pek yollanmadigindan oldukca zahmetli dogumgunu hediyesi secmek, bu buketler harika!


  7. karmançormancı der ki:

    işyerinde bir arkadaşımıza geldi. Nefisti tadları ve görüntüsü:)



Yorum Bırakacağım